За нас

Райт Консултинг е компания фокусирана в предоставянето на решения за визуализиране на данни чрез Power BI. Член на Microsoft Partner Network (MPN). Официален представител на Бизнессофт ООД.

Ние сме висококвалифицирани специалисти с опит във внедряването и реализирането на цялостни решения на базата на най-съвременните технологии. Голяма част от екипа работи заедно повече от 10 години. Нашето портфолио се състои от търговски и производствени предприятия, както и компании в сферата на услугите. Зад гърба ни са близо 1000 внедрявания на Workflow. Отнасяме сe с внимание и разбиране към нуждите на нашите партньори и се стремим да стоим максимално близко до тях.

Нашият фокус е в разработването на BI решения на основата на Microsoft BI платформата Power BI или SQL Server Reporting Services, за да извличаме и визуалирираме данни от в сложни справки и анализи. Най-много опит имаме с Workflow и SAP, но сме отворени и за други системи. Ако започвате от нула имаме цялостно решение за Вас. Използваме всеки шанс и се доказваме като надежден партньор за да получим препоръка за бъдещето.

Кой ни се довери

РАЙТ КОНСУЛТИНГ ООД  администрира сайта: http://www.rightconsulting.eu

ДАННИ ЗА ФИРМАТА

РАЙТ КОНСУЛТИНГ ООД е дружество със седалище и адрес на управление в БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична

e-mail:            office@rightconsulting.eu

Адрес :   Ийст Парк Трейд Център / East Park Trade Center

бул Никола Вапцаров. 53A  1407 София , България

Телефон       +359 898 560 235

Телефон       +359 898 671  066