Power Bi e инструмент за визуализация на данни. Ние помагаме на нашите партньори при внедряване, обучаване и консултиране на Power BI проекти.

Power Bi е за мениджъри, които искат бързо и лесно да разберат повече.

Какви са ползите?


Потенциалните ползи от това решение включват ускоряване и подобряване на процеса на вземане на решения, оптимизиране на вътрешните бизнес процеси. Повишаване на оперативната ефективност, увеличението на нови приходи. Тази информация е ключова за вашата конкурентоспособност. Изпреварете останалите, като анализирате последните продажби, доставки,плащания, задължения, складови наличности и още. На практика, Вие решавате какви справки искате и ги получавате с един клик на мишката. Достъпни, отвсякъде, по всяко време, на всякакви устройства. Справките са достъпни на  всякакви устройства. Необходим е само интернет. Ако се налага да подготвяте отчети към ваши контрагенти – това вече няма да е нужно.

С Workflow и Power BI ние търсим в дълбочина, за да можете да видите по-далеч!

Нашият фокус е BI – инструменти за визуализиране на данни от вашата информационна система. Ако все още нямате такава или търсите нова, вижте Workflow – една от най-утвърдените системи за управление на бизнеса в последните 20 години.

По-долу, можете да видите как можем да визуализираме вашата справка за продажби. Справките са интерактивни.

В посоченият пример ( по-долу), са дадени продажби на дребно на електронни компоненти. (от ляво на дясно.

В първата таблица, продажбите са посочени по производител, като колкото са по-големи продажбите, толкова е по-голяма площта, която заема на графиката.

Във втората имаме продажби по артикули или групи , съответно за 2019 и 2020 година, ако се кликне плюсчето на някой вид ще излезе и подвид или подгрупа. После имаме продажби по месеци за тази и миналата година, като за текущия месец , в случая октомври са до датата , на която е пуснат отчета. Под него има KPI , който показва дали се представяме по-добре (цифрите стават зелени) от миналата година или по-зле (червени), те се променят с избирането на съответния месец. Отдолу има графики за продажбите по производител и вид. И най-важното долу в дясно е маржина или печалбата, тоест това, което ни плаща сметките. Когато маркираме нещо , било то производител , вид или месец , ще видим печалбата , която сме генерирали от него.  Това е малка част, от това което Power Bi и нашите специалисти могат да направят за вас.

За да видите демо на този и други отчети, сканирайте  QR кодa вдясно (може и с мобилно устройство) или използвайте този линк:

PowerBi

Той ще ви заведе на демо страница на нашата фирма. За по-добър опит с Power Bi е най-добре първо да свалите приложението за мобилни устройства от Google Play Store или Apple App Store в зависимост от операционната система на устройството ви.

Използвайте следните данни за достъп:

user; demo@rightconsulting.eu

pass: R1ghtC@ns

 
 

С помощта на Power BI ще Ви осигурим детайлен поглед върху ключовите показатели за Вашия бизнес само на няколко клика разстояние.

Какво можете да очаквате? Заедно ще оптимизираме процеса по репортинг и ще може да се концентрирате върху стратегически важните казуси за бизнеса.

  • Ще проучим  бизнес процесите Ви и ще настроим системата съобразно  Вашите потребности,
  • Ангажимент за импорт на данни в  системата от различни бази данни , настройка на параметри, обучение на потребителите и консултации за оптимално използване на Power BI.
  • Поддръжка и развитие, с цел да имате винаги съобразена с промените от нормативно – правен характер система .
  • Оn-line поддръжка, чрез отдалечен достъп през Интернет и консултации по телефон , посещение на място. Обмен на добри практики и казуси .
Богата експертиза
Martin Dimitrov SQL

Вижте как изглежда Power Bi в действие.